Hrvatska vina nagrađena u Beogradu

Bez autora
Feb 28 2011

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH, 12 tvrtki iz područja proizvodnje vina te jedna udruga predstavile su se na međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića Beo Wine fair 2011. Kalazić vina dobila su najvišu nagradu za svoj traminac a veliki uspjeh postigli su i slavonski vinari iz Kutjeva, Feravina i Galića osvojivši sedam velikih zlatnih medalja za graševine i frankovku. Sajam Beo Wine pokazao se dobrom odlukom za nastup i prezentaciju naših vinara što dokazuju ne samo nagrade već i veliko zanimanje za hrvatskim vinima. Kako dio naših vinara ima svoje distributere u Beogradu nastup na ovom sajmu im je prilika za dodatnu promociju.

Hrvatska vina nagrađena u BeograduU organizaciji Hrvatske gospodarske komore te u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH, 12 tvrtki iz područja proizvodnje vina te jedna udruga predstavile su se na međunarodnom sajmu vina i jakih alkoholnih pića Beo Wine fair 2011.

Kalazić vina dobila su najvišu nagradu za svoj traminac a veliki uspjeh postigli su i slavonski vinari iz Kutjeva, Feravina i Galića osvojivši sedam velikih zlatnih medalja za graševine i frankovku.

Sajam Beo Wine pokazao se dobrom odlukom za nastup i prezentaciju naših vinara što dokazuju ne samo nagrade već i veliko zanimanje za hrvatskim vinima, rekao je Rajko Ružička, pomoćnik direktora Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK.

Kako dio naših vinara ima svoje distributere u Beogradu nastup na ovom sajmu im je prilika za dodatnu promociju, dodao je Ružička.

Na sajmu se promiče i vinski turizam, a održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma, najatraktivnijim i jednim od najposjećenijih sajmova, govori o značenju ovog događaja i u turizmu. Na oko 5.000 četvornih metara okuplja se više od sto najuglednijih proizvođača vina iz Srbije i regije, vinskih podruma, kuća vina, te distributera vina čije će proizvode ima priliku vidjeti oko 60.000 posjetitelja, prenosi Hina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik